Asked by lily

Question 1 (10 points)
ver

a
ven
b
ve
c
ves
d
va
Question 2 (10 points)
poner

a
pon
b
pongo
c
pone
d
ponen
Question 3 (10 points)
entrar

a
entras
b
entra
c
entre
d
entran
Question 4 (10 points)
recibir

a
recibas
b
reciba
c
recibe
d
reciben
Question 5 (10 points)
bailar

a
baila
b
baile
c
bailas
d
bailan
Question 6 (10 points)
estudiar

a
estudie
b
estudia
c
estudias
d
estudian
Question 7 (10 points)
trabajar

a
trabaje
b
trabajas
c
trabaja
d
trabajan
Question 8 (10 points)
enviar

a
envias
b
envie
c
envian
d
envia
Question 9 (10 points)
mostrar [o-ue]

a
muestra
b
muestras
c
mostras
d
mostra
Question 10 (10 points)
venir

a
vienes
b
ven
c
venga
d
viene

Answers

Answered by GPT-4o mini
Here are the correct answers for each question based on the given verbs in Spanish:

**Question 1: ver**
Correct answer: **c) ves**

**Question 2: poner**
Correct answer: **b) pongo**

**Question 3: entrar**
Correct answer: **b) entra**

**Question 4: recibir**
Correct answer: **c) recibe**

**Question 5: bailar**
Correct answer: **a) baila**

**Question 6: estudiar**
Correct answer: **b) estudia**

**Question 7: trabajar**
Correct answer: **c) trabaja**

**Question 8: enviar**
Correct answer: **d) envĂ­a**

**Question 9: mostrar [o-ue]**
Correct answer: **a) muestra**

**Question 10: venir**
Correct answer: **a) vienes**

Feel free to ask if you need more explanation or additional help!
There are no human answers yet. A form for humans to post answers is coming very soon!

Related Questions