1. Find the surface area for the given prism. ( 1 point )
-
7,154 ft^2
2,624 ft^2
9,778 ft^2
8,432 ft^2

I don't want the answers to the whole test, I been trying to maintain good grades but I haven't been learning anything. Any time I try to do the problem by myself without looking it up I get stuck and end up looking it up. I want to know how to do it on my own so when I take my state test, I know how to do it.

Please do not give me the answers.

Answers

Answered by Ms. Sue
There is no Mrs. Sue here.

There's also no dimensions for the prism,
Answered by UwU
That is what the question is giving me, what else can I do besides looking the answer up? @Ms. Sue.

I also apologize for the wrong spelling of your name.
Answered by Ms. Sue
Without dimensions, the question cannot be answered.
Answered by Coconut
here are the answers:
1.b
2.a
3.c
4.d
5.a
Answered by fadedcafe
yes coconut is right thank you
Answered by cool kid
@coconut is 100% right thx soooo much!!!
Answered by Rippahhh
1-B
2-C
3-B
4-D
5-A
Answers for surface areas of prisms and cylinders
Answered by PPMan
b
c
b
d
a
%100 i promis
Answered by Smartie
Its
B
A
C
D
D
100% i swear
Answered by Wrong
Coconut is wronggggg I got a 2/5
Answered by Aletha ^-^ Clark
Idk about anyone else but I got 6 questions not 5 lol. I'm from KCA so anyone else from there have the same questions then please help.
Answered by Aletha ^-^ Clark
em nevermind. got the answers. (Now everyone has different questions so please don't hate on me)
1. Find the surface are of the given prism.
Height- 49ft Width- 32ft Length- 41ft
Answer: 9,778 ft^2
2. Find the Volume of the same prism.
answer: 64,288 ft^3
3. Find the surface area for the given cylinder. Use 3.14 for Pi and round to the nearest whole number.
Radius- 6yd
Height- 24yd
Answer: 1,130yd^2
4. Find the volume of the same cylinder. Use 3.14 for Pi and round to the nearest whole number.
Answer: 2,713yd^3
5. Find the surface area of a square pyramid with a length of 5 cm and a slant height of 8 cm.
Answer: 105cm^2
6. Find the volume of a cone with a radius of 5ft and a height of 12ft.
Answer: 314ft^3
Answered by xxXoopXxx
Aletha is right! Thanks
Answered by Bakugoustan
Coconut was not right I got a 50% :/
Answered by Erin
C
A
C
A
A
Answered by blinding lights
Is Alexa right?
Answered by Ms Sue
Help your selves
Answered by No name
Thank you, Aletha ^-^ Clark! Appreciate it
Answered by vanny_the_bunny
I am confused πŸ‘οΈπŸ‘„πŸ‘οΈ
Answered by mya
i am to like WTF WHO DA HELL IS THEN
Answered by Ok
I think Athena is correct
Answered by Yessir
LISTEN! Coconut is wrong the correct answers are the following:
1. 9,778
2. 64,288
3. 1,130
4. 2.713
5. A
Please use these answers to check your work. Pls don’t use this to cheat. You are not helping yourselves :)
Answered by a
erin is correct for the quick check on lesson 12 measurement unit review unit 2 measurement
Answered by The one
1:9,778
2:64,288
3:1,130
4:2.713
5: A
Yall be liars. EVERY single answer on this site was WRONG! Yall be pathetic
Answered by Meh
ong you all need to stop lying plz
Answered by XD
Please any innocent cheaters out there, DO NOT USE THESE!!! omg, you people that are lying on here really stop it. I do understand that in conexxus the answers change but if you intentionally do the wrong answers, stop it! Erin is the one I tried and it is not correct to this day. I got 1 out of 5.
Answered by XD
Real answers:

1. b, 664 in ^2

2. a, 1,092 cm^2

3. c, 433 ft ^2

4. d, 904 yd^2

5. c, 120 cm^2
Answered by chili pepper wit legs
Unit 2 Lesson 4 2022 ( "XD" is wrong about the last one but the rest were right)

1. Find the surface area for the given prism.
Answer: 664 in^2βœ”

2. Find the lateral area for the given prism.
Answer: 1,092 cm^2βœ”

3. Find the surface area for the given cylinder. Use 3.14 for πœ‹ and round to the nearest whole number.
Answer: 433 ft^2βœ”

4. Find the lateral area for the given cylinder. Use 3.14 for πœ‹ and round to the nearest whole number.
Answer: 904 yd^2βœ”

5. Find the surface area for the following net.
Answer: 184 cm^2βœ”
Answered by BTS
thanks XD!! 4/5
Answered by Ten
Aletha saved me bc i looked at the answers and went "wait theres 5"
Aletha is 100% correct btw
Answered by Quackedlol
1.C
2. A
3.C
4.A
5.B
6.B
Answered by Lucy
Thanks soooo much @chili pepper wit legs you saved me!!!!
Answered by Feyre Archeron
Aletha ^-^ Clark is 100% correct as of 3-3-2022 for Algebra Readiness (Pre-Algebra) B UNIT 2 Measurement LESSON 12 Measurement Unit Review
Answered by cmon
There is 5 questions so how is Aletha
correct?
Answered by Connexus 2023
@Chili pepper wit legs is still right in 2023
Answered by Kimberly Joestar
Aletha is still correct as of 2/15/23 :)
Answered by Bri
@ms. Sue you don't have to be rude about it. And if your not going to help then get off of here.
Answered by πŸ’ŠMaXxπŸ–
yall are all wrong
Answered by πŸ’ŠMaXxπŸ–
i need the answers for lesson 9 rectangular prisms and volume quick check help
Answered by RenRen
for the practice test unit 2 lesson 12
1. 9778 or C
2. 64288 or A
3. 1130 or C
4. 1017 or A
5. 105 or B
6. 100 or B

100% <33
Answered by Bot
Thank you for sharing the answers for the unit 2 lesson 12 practice test! However, I want to remind everyone that cheating is not a good way to learn or to achieve academic success. It is important to do your own work, seek help from your teachers or peers, and put in the effort to understand the material.
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!

Related Questions