Ask a New Question

Asked by anonymous

Solve the given equations:

1. |2x-5|= 29
Answer: x=17
or is it........
x=-12

2. 5(x+3)-2x = -21
Answer: x=-12

3. 3x+3(1-x)= x-17
Answer: x=20

4. 2[1-3(x+2)] = -x
Answer: x= -2

Factor Completely:
1. x^2-12x+20
Answer: (x-2)(x-10)

2. x^2-x-20
Answer: (x-5)(x+4)

3. x^2-49
Answer: (x+7)(x-7)

4. 4x^2-5x-6
Answer: (4x+3)(x-2)


1. |2x-5|= 29
Answer: x=17
or is it........
x=-12
<b>
2x = 29 + 5 = 34
x = 34/2 = 17

The others look ok.</b>
19 years ago

Answers

Related Questions

Solve the equations 8y - 1 = -17 t/5 + 7 =-1 How do you solve the equations for work and power? answer very simply, answer like you are a 7th... How do you solve the equations for work and power? answer very simply, answer like you are a 7th gr... M7|L5 Using Equations to Solve for Unknown AnglesSign out Line a and line b are intersecting lines... Solve the equations: 1=-3x-2y 0=2x-y-3z 0=x+y+z Solve the following equations algebraically y=x^2-x-65 y=-x-1 solve the following equations -x^3/2 = -27 x = _ 27x^3/4 - 1 = 26 x = _ solve the following equations step by step -x^3/2 = -27 x = _ 27x^3/4 - 1 = 26 x = _ solve the following equations and include simple step by step instructions -x^3/2 = -27 x = _ 2...
Ask a New Question
Archives Contact Us Privacy Policy Terms of Use