Asked by SS

1. What was one strength of the Articles of Confederation? (1 point)

>it allowed states to make decisions for themselves.

>it gave the federal government power to impose taxes

>it gave Congress the athority to overturn decisions made. By the president.

>it provided congress with a means to regulate trade.

2: Shay's rebellion in 1787 was in response to what? Select all that apply. (2 points)

-expansion of territories
-the Northwest Ordinance
-seizure of farms
-increased taxes

3: Which of the following was one of the principal authors of the Federalist papers? (1 point)

> George Washington

> Alexander Hamilton

> Thomas Jefferson

> John Adams

4: The Three-Fiths compromise concerned representation based on which of the following groups? (1 point)

>women

>Indians

>Slaves

>Immigrants

5: The Enlightenment philosopher Baron de Montesquieu wrote about which government structured that was adopted in the constitution? (1 point)

> separation of church and state

> Limited government

> separation of powers

> self-government

6: In the debate over the constitution, which of the following did the federalists favor?

>a bill of rights

> an end to taxes

> a strong national government

>strong state governments

7: Which of the following was the minimum requirement for the US Constitution to go into affect? (1 point)

>6 of the 13 states had to ratify it

> 9 of the 13 states had ratify it

> 11 of the 13 states had to ratify it

> All 13 states had to ratify it

8: In the preamble of the Constitution, to what does the phrase "Provide for the common defense " refer? (1 point)

> provide for a police force

> provide a military

> ensure liberty to future generations

> provide money for scientific research

9: What fraction of the state legislators must approve an amendment before becomes law? (1 point)

> One-half

> Three-fifth

> two-thirds

> three-forths

10: how does staying informed on important issues best help voters? (1 point)

> it helps voters know which candidates they greet with and why

> it helps candidates come up with better solutions to the issues

> it helps voters organize protest against unfavorable candidates

>it helps voters follow the advertisements that candidates put out.

If anyone has the correct answers to ANY of these, I will be very greatful

Answers

Answered by Ms. Sue
What does your text say about these questions?
Answered by Anonymous
I also need these answers I know 1.b and 2.a,d
Answered by alex
a
cd
b
c
c
c
b
b
d
a
Answered by Deez nuts
Thank you so much ALEX!!! 10/10




Answered by Anonymous
Thnx Alex man youre a beast
Answered by alex
Thanx connection students
ur welcome
Answered by that one girl
1. a
2. cd
3. b
4. c
5. c
6. c
7. b
8. b
9. d
10. a
100% Pretest
Love you all :)
Answered by Angie
Yup thanks to those wonderful people who give me the answers. My online school already warned me if I don't get my grades up they will kick me out and I'll have to go a public school :(.Have mercyyyy!!!
Answered by Taylor
Thank you so much Alex!:)
Answered by Bobby
Thx
Answered by Utsukushii
If I keep my grades up, I get to go to a public school and see my friends before they move, if my grades drop, I won't get to see them again
Answered by Utsukushii
I love this merciful website
Answered by Kokichi
You and me both, Utsukushii.
Answered by lil D
Thx guys ur amazing... :)
Alex it right but for number 2 it’s c,d for connexus trust me I did the ore test btw thanks alex
Answered by Kiwi :3
Just in case some teachers have mixed up the answers, I will post the questions, with their proper answers. {So that it doesn't just say A.), C,D.), B.), so on, so forth)

1. What was one strength of the Articles of Confederation?
Answer) It allowed states to make decisions for themselves.

2. Shay's rebellion in 1787 was in response to what? Select all that apply.
Answer) Seizure of farms & Increased taxes.

3. Which of the following was one of the principal authors of the Federalist papers?
Answer) Alexander Hamilton.

4. The Three-Fifths compromise concerned representation based on which of the following groups?
Answer) Slaves.

5. The Enlightenment philosopher Baron de Montesquieu wrote about which government structured that was adopted in the constitution?
Answer) Separation of powers.

6. In the debate over the constitution, which of the following did the federalists favor?
Answer) A strong national government.

7. Which of the following was the minimum requirement for the U.S. Constitution to go into effect?
Answer) 9 of the 13 states had to ratify it.

8. In the preamble of the Constitution, to what does the phrase "Provide for the common defense" refer?
Answer) Provide a military.

9. What fraction of the state legislators must approve an amendment before becomes law?
Answer) Three-fourths.

10. How does staying informed on important issues best help voters?
Answer) It helps voters know which candidates they agree with, and why
Answered by Taylor
Thanks Alex. If I keep my grades up then I don’t have to go back to public school and I really don’t want to because i got bullied really bad. So thanks man your the best
Good Luck Taylor and Thanks Alex





Love You UwU
Answered by THE-EVIL-TEMPEST
taylor the same thing happend to me I got beat to death every day since 5th grade but this year im free
Answered by Annie
Thank you so much I passed
Answered by IDIB
this is an immortal post
Answered by TearsOfGold
Thnx alex and oh you poor poor THE-EVIL-TEMPEST and Taylor I hope you guys stay in online
Answered by Anonymous
Thanks alex I got 100%
Answered by Brandon
Thanks Alex soooooooo much I got a 100% 😂😃🤣😂
Answered by Hayden
Remeber it’s a pre test you don’t wanna get 100%
Answered by koolkid
THX @kiwi:3 and @Alex, You both are right and got me 100%
Thank you vary much Alex U seem to be such a nice young man
Im young to im15 lol
Answered by That one guy
Thanks alex. I dont usually post comments, but this is an immortal post, as said by IDIB
Answered by That one guy
I also want to say that if you are getting bullied in any way you can always contact authorities for aggravated assault or at least phycological abuse.
Answered by FrozenShadow
Yup
Answered by girl i-
I got 100%!!! I would recommend using the ones with the written answers because connexus has started to randomize
Answer
daddy alex tysm
Answer
tysm kiwi ^^
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!

Related Questions