Question

Nos gusta _______ el almuerzo en el restaurante

Comemos
Comes
Comen
Comer***

Answers

PsyDAG
Verdad
Carrick Remillard
Lesson 1, Unit 10 Answers to Semester Review: Repaso
1. c
2. d
3. d
4. a
5. d
6. c
7. c
8. d
9. c
10. a
If you don't believe me and fail, then I would feel guilty so why would I waste my time typing you these answers if they weren't right? Their all right. I'm serious !
Cool
Those are all correct, I just took it
brittney no spears
do anybody know the answers for lesson 2: semester assessment for spanish
(⊙ω⊙)
100 percent ily
a.l
Thank you soooo much !!!!
Jules
Thank you sdm! @CarrickRemillard
Some Guy
I can confirm 100%
ur welcome
anonymous
These are 100% correct! Just took the quiz and received a 10/10!
Who tryna FuCC
Cheating for connexus? I do it too
LOL
LMAO WE'RE ALL CHEATING
haroldlovesbarrels
@Carrick Remillard is correct!
not that that random guy that has a name
Harold?
My pp hard
Dude I’m just trying to get my GPA up but I be getting stuck I mean super stuck so stuck I can’t finish my sentenc
Rose Lynn
100% On the test all the answers were right.
Mystery
Now on to the Semester Assessment
answers have changed
THE ANSWERS HAVE CHANGED DON"T USE THESE< IT"S FOR A DIFFERENT REVIEW
New Answers
Yo the new answers for GACA 2021 for unit 11 lesson 1 semester review repaso are:
1. B
2. C
3. A
4. B
5. C
6. D
7. D
8. C
9. A
10. C
oof
New Answers is correct for 2021. Just took it and got 100%.
idk
i wish i scrolled all the way down ;-; i got 0%
big sad
same I didnt scroll far enough lol
Connexus student
What are the answers to the Lesson 1: Semester Review: Repaso quiz?
Someone
Ok New Answers is not correct Carrick is correct
Hey lover <3
1. The man singing
2. No me gusta escribir cuentos
3. Estudioso
4. La merienda
5. Ella's ESENAN ingles
6. Nobel Prize for Literature
7. Los estudiantes son impacientes
8. Comer
9. La chica trabajadora
10. La piscina
Hey
Spelling on number five is ensenan
kyle
beautifully correct Got 100 % (me grade sucks)
izzyjuly09
Repaso of A estudiar Quiz Answers:

1. Which picture portrays cantar? (1 point)
Answer: Letter C, picture of the boy singing into a microphone.

2. How do you say "I do not like to write stories" in Spanish? (1 point)
Answer: Letter D, No me gusta escribir cuentos.

3. Which word best describes the person in the photo? (1 point) (Note: the man in the photo is writing down notes in a book in a classroom)
Answer: Letter D, estudioso

4. What is the name of the late afternoon snack that many people in the Spanish-speaking world enjoy? (1 point)
Answer: Letter A, la merienda

5. Ellas __ inglés. (1 point)
Answer: Letter D, enseñan

6. Which honor did Chilean writer Gabriela Mistral receive? (1 point)
Answer: Letter C, Nobel Prize for Literature

7. How do you say, "The students are impatient" in Spanish? (1 point)
Answer: Letter C, Los estudiantes son impacientes.

8. Nos gusta __ el almuerzo en el restaurante. (1 point)
Answer: Letter D, comer

9. How do you say, "The girl is hard-working" in Spanish? (1 point)
Answer: Letter C, La chica es trabajadora.

10. Where would one go to nadar? Select the audio buttons to listen to each answer choice. (1 point)
Answer: Audio A, la piscina

Hope this helps everyone, and good luck on this and the Semester Exam! :)
Carrick Remillard, Hey lover <3, and izzyjuly09 are all 100% correct for the Spanish 1 a unit 10 lesson 1 quiz.

Related Questions