Asked by Lexi

World war 1 left Germans feeling?
A. unfairly punished
B. eager to make friends
C. content with the peace treaty
D. good about their economy

Is the answer A?

Answers

Answered by Reed
Yes, A.
Answered by SkullCrusher95
hey this is a 100% cheat sheet to this quiz
1.C
2.B
3.D
4.A
btw this is for connexus :)
Answered by Kayla Da Goddess
Oh thanks
Answered by Julianne
Yes, the answer is A

not B, C, or D
Answered by Julianne
how many people go to connexus
Answered by Termel
I go to connexus and it is right the answer is A
Answered by JayDog
I go to connexus
Answered by Mr. Stinky
me too
Answered by Da 1 and 0n1y
Yeah connexus me too! but ill tell you AL 10 OF THE ANSWERS 100 guarrenteed (I spellled that wrong)

1 is C

2 is B

3 is B

4 is A

5 is B

6 is C

7 is D

8 is B

9 is B

10 is A
=100 percent
if you go to connexus the answers are:

1.C
2.B
3.B
4.A
5. B
6. C
7. D
8.C
9.B
10.A
Answered by cry baby covertee
You are either lying or don't know what you're doing because I came here from a previous Jiskha page and l did my assessment got 100 if anyone sees the post above from @the kid above is lying DO NOT use the incorrect answers. Here are the correct answers for the U2-L16 The World Today Quiz:

1. what was one cause of resolution in Russia -
answer: people were poor and had hard lives

2. One cause of World War I was the-
answer: alliances among European nations

3. The Cold war was "fought" by-
answer: the United States and the Soviet Union

4. were did a hot war take place during the cold war-
answer: Vietnam

5. One of the problems faced by many newly independent nations was-
answer: violence between ethnic groups

6. The main difference between a developing nation and a developed nation is-
answer: industry

7. the Cold war ended when-
answer: European communism collapsed

8. Gandhi won independence for India through-
answer: civil disobedience

9. An event that helped turn Russians against czar was-
answer: World war I

10. World War I left Germans feeling-
answer unfairly punished


Hope this helps and remember to always do more research and do not use the first cheat sheet you see because they could be wrong, check your facts and even go to another jiskha page Thank You and You're Welcome :D
Answered by no one knows
thank you for that it still sucks because i didn't see that until i hit submit
Answered by Cream face
Da 1 and on1y got me and 80 percent! :( :(. The answer to number one is B not C. The answer to number 5 is A. You have been warned!
Answered by Ford
Yeah me too, you were right cream face!
Answered by Cream face
I was right the first time! Why did I have to listen to that......
"cry baby covertee" Is RIGHT, I took it and i got 100 :D, i did "cry baby covertee" Because they had good detail, if you want the right answers do "cry baby covertee"!!
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!

Related Questions