Answers by visitors named: chili pepper wit legs
Unit 1 Changing Times Lesson 6 Changing Political Parties 2022
1. What did John Brown plan to do with the guns he seized at Harper's Ferry?
Answer: He planned to give them to slaves to start slave rebellions. ✔
2. How did Northerners react to the Dred Scott decision?
Answer: They refused to accept the decision and increase the fight against slavery. ✔
3. Why did South Carolinians support the concept of popular sovereignty?
Answer: It allowed slavery to potentially expand above the line of the Missouri Compromise. ✔
4. Which of the following increased South Carolina's desire to secede from the Union?
Answer: John Brown's raid on Harpers Ferry. ✔
They just changed the answer for question 3 around a little bit yall
Unit 4 Reading Literary Text Lesson 6 Plot Development
1. What is dialogue?
Answer: the words characters say to each other in a story or drama ✔
2. Which phrase best describes incidents in a literary text?
Answer: events in a story or drama ✔
3. In a literary text, what is the inciting incident?
Answer: the event that introduces the conflict of the story ✔
Unit 2 Lesson 4 2022 ( "XD" is wrong about the last one but the rest were right)
1. Find the surface area for the given prism.
Answer: 664 in^2✔
2. Find the lateral area for the given prism.
Answer: 1,092 cm^2✔
3. Find the surface area for the given cylinder. Use 3.14 for 𝜋 and round to the nearest whole number.
Answer: 433 ft^2✔
4. Find the lateral area for the given cylinder. Use 3.14 for 𝜋 and round to the nearest whole number.
Answer: 904 yd^2✔
5. Find the surface area for the following net.
Answer: 184 cm^2✔