Answers by visitors named: MINDISOVERUSED_EXPLOSION
1. Della cuts off her long, beautiful hair and sells it in order to buy a watch
chain for her husband’s prized pocket watch. Jim, her husband, sells his
pocket watch to buy an ornate brush for his wife, Della.(1 point)
Select the correct answer from the list. This statement represents
situational irony.
2. In the autobiographical novel, Jacqueline's mother sees her writing and
says, "Just so long as you're not writing about our family." A child at this
point in the novel, Jacqueline does not know she will become an author
who will eventually write this autobiography about her family.(1 point)
Select the correct answer from the list. This statement represents
dramatic irony.
3. The fairy queen, Titania, has been given a love potion, which causes her
to fall in love with the first creature she sees. Upon waking from a nap,
she sees Nick Bottom, who has been transformed into a donkey by a
trickster.
Which literary device does this represent?(1 point)
A. suspense
B. foreshadowing
C. humor
D. Imagery
Answer: C. humor
4. Members of a town gather together and draw slips of paper from a box.
The author does not indicate why the people draw the slips or their
ominous meaning until the very end of the story.
Which literary device does this represent?(1 point)
A. imagery
B. flashback
C. suspense
D. humor
Answer: C. Suspense
5. As he decides whether to destroy the Ring by throwing it into Mount
Doom, Frodo's face is tightly framed, giving the audience a close-up of his
facial expressions. This heightens the drama and suspense of the scene,
showing the internal struggle Frodo faces as he attempts to make his
decision.
Which element of a film does this represent?(1 point)
A. set design
B. costuming and makeup
C. camera shots and angle
D. lighting
Answer: C. Camera shots and angle
6. Story 1: “Toothless, Clawless Wonder Cat”
Milo, at age 20, had known better days. A former owner had had him
declawed in his youth, after Milo destroyed a VERY expensive couch. By
1990, he’d lost his teeth to old age, and his fur had lost its sheen and
was, truth be told, even falling out in places.
Yes, Milo had known better days, but he was still feisty. He often sat in
the grass at the end of his family’s pathway, where the sun struck and
warmed him in the late afternoon. He was part guard, part sunbather. As
guard, he felt compelled to try to keep dogs, whatever their size, from
violating his family’s property in ways that dogs do.
His human family found all Milo’s ways extremely charming. They laughed
when he arched his back and growled at the neighborhood dogs. Mrs.
Archer’s tiny chihuahua had barked her high-pitched angry yaps at Milo
this morning, and Mrs. Archer petted the ancient cat by way of
consolation. Mr. Lancaster’s gigantic Great Dane had totally ignored Milo
just yesterday, which annoyed the old cat.
In short, Milo’s human family was not alone in thinking he was adorable;
indeed, most neighbors loved Milo, who was known far and wide as the
“toothless, clawless wonder cat.”
Story 2: “Otis Meets Milo”
Jenny Edison was walking her dog, Otis, a huge, overweight German
Shephard. She was enjoying the weather—it was a spring day with a light
breeze. She didn’t notice the American Shorthair cat with its brown, white,
and orange fur that camouflaged it in the tall, unmowed grass. The cat
made himself known when Otis dared to cross the sidewalk near his
family’s pathway.
The American Shorthair cat hissed and growled ferociously. Otis yelped
and sprang back, hiding behind Jenny’s legs.
“Why you terrible, misbehaving cat,” Jenny exclaimed. “Nobody does that
to my Otis!”
Jenny craned her neck to see if the cat’s owners were nearby, but they
were nowhere to be seen. This cat is a danger to the neighborhood, she
thought to herself. I should go knock on their door.
Which feature is something both stories have in common?(1 point)
A. They are both told in the first person.
B. They both talk about Milo’s interaction with dogs.
C. They are both describing a single incident in Milo’s life.
D. They both focus on one human’s opinion of Milo.
Answer: B. They both talk about Milo’s interaction with dogs.
7. Harry Potter learns from Hagrid that he is a wizard, so he must leave his
aunt and uncle's home to study magic at Hogwarts School of Witchcraft
and Wizardry.
Which step in the hero’s journey does this represent?(1 point)
A. The hero gets a call to action and goes from the known world to an
unknown world.
B. The hero returns to the known world with new knowledge.
C. The hero meets and gets trained by a mentor.
D. The hero is tested and then goes through a transformation or change.
Answer: A. The hero gets a call to action and goes from the known world to an unknown world.
8. William's windmill is built using old materials from the trash and gives the
villagers new hope with the electricity it is able to create.
Which universal theme is being represented?(1 point)
A. good versus evil
B. hero’s journey
C. coming of age/loss of innocence
D. renewal/rebirth
Answer: D. renewal/rebirth
Sorry can't give you the essay questions, because you really have to do those on your own and, i don't want y'all copying word for word, and get other people caught, so, try your best on the essays. GOOD LUCK!
Idk who to trust but, just know when i get done with my test, I would come back and help everyone.
YOU ARE WELCOME!
Thanks, Bot. :)
No,Thank you. :)
Okay, I will do so. And by the way, you just made my day. :)
1. What does the verb state in the indicative mood?(1 point)
Responses
A. a command or request
B. a fact or opinion
C. a manner of expression.
D. a question or thought
Answer: B. a fact or opinion
2. When a sentence is written in the interrogative mood, the verb form
should _________(1 point)
Responses
A. ask a question.
B. express a fact or opinion.
C. give orders or advice.
D. make an exclamation.
Answer: A. ask a question.
3. Which verb mood gives advice or makes commands?(1 point)
Responses
A. interrogative mood
B. implied mood
C. imperative mood
D. indicative mood
Answer: C. imperative mood
YOUR WELCOME!
Good Luck On Your Quick Check!