Answers by visitors named: Joyce
just between you and I, I am not impressed by our new manager
A solution of Acetic acid has a light red color in the presense of the indicator orange IV. When sodium acetate is added to the solution, the color changes to yellow. Explain the reaction which causes the color change.
I have no idea. Does it have to do with the sodium added? I don't understand. Help please!
The reason i chose this one is because of my own personal health condition.
Highblood pressure, stroke, and so forth. Never had diabete but i a whole hosted of family member who do. Now my supporting paragraphs will have to be cause and effects. why? because of the effects of ones stressful moment will lead to overeating which increases into over weight, and from there you began to develope the risk of high blood pressure, following alone with that comes your heart problems which we would call it a stroke. my cause of effect.
My other thing with this economy wise would cause the medical bills, treatments, and prescription to be highter, and to help keep these under some type of control. Supporting argument topic would be one would only lose weight by changing the way they eat and exercise but lower health care costs. This would be a great example the biggest loser by Ron and Mike.
Ron, weighed almost 430 pounds, and was on different types of medications for high blood pressure, and for other conditions. After losing 150 pounds in over eighteen weeks he was able to reduce his medicines which cause him a great deal to purchase his prescription at a price he can afford with the insight on how high it is now.
thnx :)
A pea plant needs exactly one of each of the following pairs of traits:
Short(s) or tall(t) plant; round(r) or wrinkled(w) seeds; yellow(y) or green(g) peas; and white(wh) or purple(p) flowers.
a) how many different classifications of pea plants are possible?
b) Use a tree diagram to determine all classifications possible.
c) If each characteristic is equally likely, find the probability that the pea plant will have round peas.
d) Determine the probability that the pea plant will be short, have wrinkled seeds, have yellow peas and purple flowers.
Must show all work.
pressure = force / area
force = pressure * area
multiply by four because there are four tires so
force = pressure * area * 4
force = (2.0*10^5 Pa) * (0.024m^2) * 4
force (weight) = 19200N or 1.9*10^4N
10 because a square pyramid a 5 faces so 5+5=10!
A tree casts a 25 foot shadow. At the same time of day, a 6 foot man standing near the tree casts a 9 foot shadow. What is the approximate height of the tree to the nearest foot?
25/x = 9/6 (where 25 is the tree's shadow, x is the unknown height of the tree, 9 is the man's shadow and 6 is the man's height)
solve for x
cross multiply 25(6) = (9)x
150 = 9x
x = 150/9
do the division
x = 16.6
the tree is 16.6 feet or about 17 feet tall
Joyce
Espanol
paragraph#1 on the industrialization in Japan what is the Grabber?
im not sure, all I know is the answer is .2 but I have no clue as to how they got it.
someone answered the question. this is what they said:
When you add a volume to a powder, the powder does displace the liquid some. In this case, 0.2 ml.
If the powder had no volume, normally you would add 5 ml to 500 mg to get 100 mg/ml. But the combination of the powder and the diluent gives you 100 mg/ml.
5 ml (what would give you the theoretical correct dilution if there was not a large volume in the vial) - 4.8 ml (actual volume added) = 0.2 ml.
However I do not know where they got the 5 ml from.
Description of recent service delivery protests
Carleen has three quarters, four dimes,and three nickels. Spends 55cent. How much mony does she have left
Carleen has three quarters, four dimes,and three nickels. Spends 55cent. How much mony does she have left
how do I solve the following linear programming model graphically usin QM:
Minimize Z= 8x1 + 6x2
Subject to 4x1 + 2x2 < 20
-6x1 +4x2 < 12
X1 + x2 < 6
X1,X2 > 0
Correct answer
D
B
D
C
C
100%
describe three violation or discrimination you selected and give at least two examples of such violation you found in your research
project
By M x L do you mean Molarity (12.1) x Liters or moles x Liters?
Ah, I see. Thank you!
Nevermind. I am an idiot.
Without actually computing for the roots, determine whether the dimensions of the are rational numbers. Explain
traffic officer
There is no pressure in the vacuum to inhibit movement so the coloured particles move very quickly
Oh yeah 🕘🕝🕡🕡🕡
I agree with your answers for the length of PA, AB, PR, BQ except for QP. to solve for QP you'll do the √(13^2-5^2)=12. Since PABQ is a trapezoid, AB will be one of its opposite sides which will also act as the hypotenuse of the right-angled triangle within
Unripe peeled banana
Please I need the answer and solving of the question
Who has Pearson connexus? If so I can help with you work
Who is from Pearson connexus. Is d so I can help you with your work
Thanks I got an 💯 on the quiz thx
1 a 2 b
Yh correct
Its b, I took the test
Yes
The answers are
1)Concerning the land bridge theory, which of the following statements are true? Select all that apply.
Incorrect answer A. It is a Native American theory.
Correct answer B. It is a scientific theory.
Incorrect answer C. It tells the story of Coyote, the trickster.
Correct answer D. It offers an explanation of how Washington’s First People came to be here.
Correct answer E. It offers an explanation of when Washington’s First People came to be here.
Incorrect answer F. It describes a time when sea levels were much higher than they are now.
2)They carved the great monster and now Coyote began dealing out portions of the body to various parts of the country all over the land; toward the sunrise. Toward the sunset, toward the warmth, toward the cold, and by that act destining and forenaming the various people; Coeur d’Alene, Cayuse, Pend Oreilles, Flathead, Blackfeet, Crow, Sioux, et al. And now Fox came up to Coyote, “What is the meaning of this, Coyote? You have distributed all of the body to faraway lands but have given yourself nothing for this immediate locality.” And he (Coyote) turned to the people and said, “Bring me some water with which to wash my hands.” They brought him water and he washed his hands and now with the bloody wash water he sprinkled the local regions saying, “You may be little people but you will be powerful. Even though you will be little people because I have deprived you, nevertheless you will be very, very, manly.”
Use the passage to answer the question.
What does this excerpt of the Nez Perce story of the creation of humans explain?
Incorrect answer A. how animals came to be the servants of people
Correct answer B. how different groups of people came to be located in different areas
Incorrect answer C. how superior people were created before inferior people
Incorrect answer D. how people are weak and foolish but animals are strong and wise
3)Which phrase or clause in the passage helped you decide your answer to the previous question?
Correct answer A. parts of the country all over the land
Incorrect answer B. they carved a great monster
Incorrect answer C. brought him water and he washed his hands
Incorrect answer D. and now Fox came up to Coyote
4)Why do scientists believe the discovery of the Clovis spear points in Washington is significant?
Incorrect answer A. They are the only evidence of ancient humans in the Pacific Northwest.
Incorrect answer B. They prove that ancient farmers were also great hunters.
Incorrect answer C. They show that ancient hunters used metal weapons to hunt mastodons.
Correct answer D. They support the claim that humans lived in the area at the end of the last ice age.
5)What may scientists determine through the study of ancient bones or teeth? Select all that apply.
Correct answer A. when the person or animal lived
Incorrect answer B. why the person or animal migrated
Correct answer C. what age the person or animal was at death
Incorrect answer D. what the person or animal thought
Incorrect answer E. where the person or animal was born
6)What does the Native American Graves Protection and Repatriation Act require of archaeologists and museums?
Incorrect answer A. to abandon all archaeological digs on tribal lands so that human remains are not disturbed
Incorrect answer B. to accurately link cultural items and human remains with the native tribe to which they belong
Incorrect answer C. to participate in solemn burial ceremonies for the remains that have been studied
Correct answer D. to return Native American cultural items and human remains to their tribes
7)Why did some Native Americans oppose the scientific study of Kennewick Man?
Incorrect answer A. Archaeologists would not share their findings with the public.
Correct answer B. Native Americans believe Kennewick Man is an ancestor they need to bury.
Incorrect answer C. Archaeologists insisted that Native American bones and artifacts be left at burial sites instead of being moved to labs.
Incorrect answer D. Native Americans want archaeologists to remove bones and artifacts from their burial places.
8)Why was it difficult to determine who should have Kennewick Man?
Incorrect answer A. It was unclear until recent soil samples were taken whether Kennewick Man was killed where his body was found.
Incorrect answer B. It was unclear until recent state judges’ rulings which museum should conduct scientific studies on the bones.
Correct answer C. It was unclear until recent genetic testing whether Kennewick Man was of Native American ancestry.
Incorrect answer D. It was unclear until a recent Supreme Court ruling whether the Army Corps of Engineers should have the bones.
9)What significant difference between the Plateau tribes and the Coastal tribes was caused by geography?
Correct answer A. The Coastal tribes hunted more seafood than the Plateau tribes did.
Incorrect answer B. The Plateau tribes had larger canoes than the Coastal tribes did.
Incorrect answer C. The Plateau tribes had more spiritual ceremonies than the Coastal tribes did.
Incorrect answer D. The Coastal tribes lived in a harsher winter environment than the Plateau tribes did.
10)What might account for the many differences between the Coastal and Plateau tribes?
Correct answer A. They lived in regions where climate was markedly different.
Incorrect answer B. They allowed no interactions between the tribes.
Incorrect answer C. They competed for the same hunting and fishing areas.
Incorrect answer D. They were descendants of people from Asia and Central America.
11)Which statement best describes how Native Americans provided food for their families?
Correct answer A. The women gathered plants, nuts, and berries, and the men hunted and fished.
Incorrect answer B. The women cultivated fruits and vegetables and the men slaughtered stock animals.
Incorrect answer C. The women tended the stock animals and the men cultivated the fields.
Incorrect answer D. The women grew crops and preserved them and the men traded skilled crafts for food.
12)Which of the following provided the greatest advancement in the way Native Americans lived between ancient times and after European settlers arrived?
Incorrect answer A. development of stone tools
Incorrect answer B. use of the canoe for travel and fishing
Correct answer C. use of the horse for hunting and travel
Incorrect answer D. development of portable shelters
13)How do Native Americans from Coastal tribes honor their ancient heritage and culture today?
Correct answer A. by joining with tribes in British Columbia for the annual canoe journey
Incorrect answer B. by joining with Plateau tribes for the annual salmon catch at Celilo Falls
Incorrect answer C. by showing their prowess as horsemen in the Okanogan Stampede
Incorrect answer D. by taking part in the annual buffalo hunt in Klamath Falls
14)Which of the following ceremonies would result in a leader losing possessions but gaining respect and esteem from the other members of the tribe?
Incorrect answer A. a rite of passage ceremony
Incorrect answer B. the first salmon ceremony
Correct answer C. the potlatch ceremony
Incorrect answer D. a powwow ceremony
15)Why was it difficult for Washington’s Native Americans to continue land-based religious practices?
Incorrect answer A. Environmental groups objected to the use of natural resources in religious ceremonies.
Incorrect answer B. Laws granting religious freedom did not apply to Washington tribes.
Correct answer C. The government banned many Native American religious ceremonies.
Incorrect answer D. Tribal leaders signed treaties that gave up sacred lands.
16)How did Native Americans obtain the right to practice the religion of their culture?
Incorrect answer A. with ratification of the United States Bill of Rights in 1791
Incorrect answer B. when the American government came to Washington and introduced the tribes to Christianity
Incorrect answer C. after their tribal leaders began their religious freedom petition of the Washington government
Correct answer D. with the passage of the American Indian Religious Freedom Act in 1978
17)There are many different regions in Washington. Because of that, the geography varies. Coastal tribes had different traditions than plateau tribes because they had access to totally different things. Coastal tribes would make canoes for travel, use cedar wood for almost everything, and did lots of fishing. In the west, there are waterways making up most of the area. If not water, there are trees and mountains. On the other hand, Plateau tribes used horses for travel, dried fruits in the sun, and had hot summers and cold winters. In eastern Washington, there are many ongoing fields and is quite open making horse travel the most efficient. The hot summer heat makes a lot more things possible allowing many different traditions than coastal tribes.
18)The Native American leadership ways and practices didn't align with the American governments and the European settlers style of leading. Native Americans' religious practices were mainly land based. The American government passed laws that prohibited most of the natives' practices and ceremonies. The government disapproved of the things that happened at native ceremonies. They also believed that if they could get natives to become Christian, they would be easier to cooperate with. That caused the tribes' relationship with the government to decline. Many Native American tribes had two leaders; one native chief, and one non-native leader. That leadership style led to many misunderstandings in the non-native community. People in the U.S. government specifically chose tribes that they knew would work with them. Overall, the relationship between Native Americans and the American government was not very good.
Refer to the figure below. Draw the forces acting on the block of wood. Use the dot as theorigin of the forces
Thanks