Asked by Andrew

Find the prepositional phrase in each sentence

1. There was a town that did without television.
Answer:without television

2. Most people in town stopped watching TV.
Answer:in the town

3. They did not watch television for a whole week.
Answer:for a whole week

4. During that week, their lives changed.
Answer:During that week

5. Some of the families started doing things together
Answer:of the families

6. Some families went to museums
Answer:to museums

7. Other families worked together around the house
Answer:around the house

8. People talked with one another more often
Answer:with one another

9. Families sat at the dinner table and talked
Answer:at the dinner table

10. Parents learned about school activities
Answer:about school

11. Children went into their rooms and did homework
Answer:into their rooms

12. After one week, the townspeople watched TV again
Answer:After one week

13. Almost everyone waited until the last day
Answer:until the last day

14. Today they look at the good television programs.
Answer:at the good television

15. However, they also do things away from the TV.
Answer:from the TV

Answers

Answered by Ms. Sue
All are right! :-)

Minor addition: 14. at the good television programs.

Answered by Andrew
Thanks
Answered by Ms. Sue
You're welcome! You're doing great!
Answered by Andrew
Ms. Sue, can you scroll down to my other ela question?
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!

Related Questions