Asked by Loreal

1. Evaluate. (8 – 3) (12 ÷ 2 • 2) – 20

Answer: I'm not sure if its -5 or 40

2. 6x – 7 = 5(x – 2)

Answer: -3

3. Solve for y. 3x – 2y = 12

Answer: 3x-12/2

4. Solve. –3(x – 3) + 8(x – 3) = x – 9

Answer: 1 1/2 or 1.5

5. Find the slope of the line passing through the points (8, 3) and (–2, 4).

Answer: -1/10

6. Find the slope of the line passing through the points (10, –4) and (–4, –4).

Answer: 0

7. A plane took 1 hour longer to travel 560 miles on the first portion of a flight than it took to fly 480 miles on the second portion. If the speed was the same for each portion, what was the flying time for the second part of the trip?

Answer: 6hrs

8. Given f(x) = 2x2 – 3x + 5, find f(5).

Answer: 40

9. Rewrite the equation 4x – 2y = –6 as a function of x

Answer: f(x) = 2x + 3

10. Are the following lines parallel, perpendicular, or neither?
L1 with equation x – 2y = 10
L2 with equation 2x + y = 2

Answer: perpendicular

Answers

Answered by Damon
1. 5*3 - 20 = -5
2. right
3. (3x-12)/2 need parenthesis
4. –3(x – 3) + 8(x – 3) = x – 9
-3x+9+8x-24=x-9
4x = -42
x = -21/2 or - 10 1/2
5. right
6. right
7. right
8. right
9. right
10. right 1/2 = -1/(-2)
Answered by Damon
Whoa - #1
I did not finish correctly
(8 – 3) (12 ÷ 2 • 2) – 20
(5)(6*2) -20
(5)(12) - 20
60 - 20
40
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!

Related Questions