Question

Question 1 (10 points)
preparar

a
preparan
b
preparo
c
preparas
d
prepara
Question 2 (10 points)
mirar

a
miran
b
mire
c
mira
d
miras
Question 3 (10 points)
mostrar [o-ue]

a
mostras
b
mostra
c
muestras
d
muestra
Question 4 (10 points)
confesar [e-ie]

a
confiesa
b
confiese
c
confesa
d
confiesas
Question 5 (10 points)
entregar

a
entregas
b
entregan
c
entregue
d
entrega
Question 6 (10 points)
hacer

a
haces
b
haga
c
hace
d
haz
Question 7 (10 points)
dormir

a
doorman
b
duerme
c
duermen
d
dorme
Question 8 (10 points)
entrar

a
entra
b
entre
c
entran
d
entras
Question 9 (10 points)
poner

a
pone
b
ponen
c
pongo
d
pon
Question 10 (10 points)
pedir

a
pido
b
pid
c
pide
d
piden

Answers

GPT-4o mini
Here are the correct answers to your questions:

**Question 1:** preparar
**Correct answer:** a - **preparan** (They prepare)

**Question 2:** mirar
**Correct answer:** c - **mira** (He/She/It looks)

**Question 3:** mostrar [o-ue]
**Correct answer:** d - **muestra** (He/She/It shows)

**Question 4:** confesar [e-ie]
**Correct answer:** a - **confiesa** (He/She/It confesses)

**Question 5:** entregar
**Correct answer:** d - **entrega** (He/She/It delivers)

**Question 6:** hacer
**Correct answer:** c - **hace** (He/She/It does/makes)

**Question 7:** dormir
**Correct answer:** b - **duerme** (He/She/It sleeps)

**Question 8:** entrar
**Correct answer:** a - **entra** (He/She/It enters)

**Question 9:** poner
**Correct answer:** a - **pone** (He/She/It puts)

**Question 10:** pedir
**Correct answer:** c - **pide** (He/She/It asks for)

Feel free to ask if you have more questions or need further assistance!