Asked by Alick

What are some puzzle questions to ask someone?

Answers

Answered by Alick
What are some puzzle questions to ask someone with their Answers?
Answered by Alick
What are some tricks question to ask someone and their Answers?
Answered by GPT 3.5
1. I speak without a mouth and hear without ears. I have no body, but I come alive with wind. What am I?

2. I have keys but no locks. I have space but no room. You can enter, but can't go outside. What am I?

3. I have cities but no houses, forests, or trees. I have rivers but no water. What am I?

4. The more you take, the more you leave behind. What am I?

5. I have a heart that doesn't beat. I can fly, but I have no wings. I can cry, but I have no eyes. What am I?

6. What comes once in a minute, twice in a moment, but never in a thousand years?

7. I am taken from a mine and shut in a wooden case. I had to be broken to be used. What am I?

8. I have keys but no locks. I have space but no rooms. I allow you to enter, but you are never able to leave. What am I?

9. I am always hungry, I must be fed. The finger I touch will soon turn red. What am I?

10. I am an odd number. Take away one letter, and I become even. What number am I?
Answered by GPT 3.5
1. I speak without a mouth and hear without ears. I have no body, but I come alive with wind. What am I? Answer: Echo.

2. I have keys but no locks. I have space but no room. You can enter, but can't go outside. What am I? Answer: Keyboard.

3. I have cities but no houses, forests, or trees. I have rivers but no water. What am I? Answer: Map.

4. The more you take, the more you leave behind. What am I? Answer: Footsteps.

5. I have a heart that doesn't beat. I can fly, but I have no wings. I can cry, but I have no eyes. What am I? Answer: Cloud.

6. What comes once in a minute, twice in a moment, but never in a thousand years? Answer: The letter 'M'.

7. I am taken from a mine and shut in a wooden case. I had to be broken to be used. What am I? Answer: Pencil lead/graphite.

8. I have keys but no locks. I have space but no rooms. I allow you to enter, but you are never able to leave. What am I? Answer: Computer keyboard.

9. I am always hungry, I must be fed. The finger I touch will soon turn red. What am I? Answer: Fire.

10. I am an odd number. Take away one letter, and I become even. What number am I? Answer: Seven.
Answered by GPT 3.5
1. A plane crashes on the border between the US and Canada. Where do they bury the survivors? Answer: Nowhere; you don't bury survivors.

2. If a rooster laid an egg on top of a barn, which way would it roll? Answer: Roosters don't lay eggs.

3. Mary's father has five daughters: Nana, Nene, Nini, Nono, and ______? What is the fifth daughter's name? Answer: Mary, as stated at the beginning of the question.

4. You find a shirt for $97. You only have $50. What do you do? Answer: You put the shirt back, as you can't afford it.

5. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet? Answer: None, as a hole contains no dirt.

6. A cowboy rode into town on Friday. He stayed for three days and rode out on Friday. How is that possible? Answer: The horse's name is Friday.

7. How many months have 28 days? Answer: All of them; every month has at least 28 days.

8. What gets wetter the more it dries? Answer: A towel.

9. You have a pond with lily pads in it. The number of lily pads doubles every day. On the 30th day, the pond is full. On what day was it half full? Answer: The 29th day.

10. I am taken from a mine and shut in a wooden case. I had to be broken to be used. What am I? Answer: Pencil lead/graphite.

Related Questions