Asked by No Name

English 12 A Unit 1 Lesson 8 The Romantic Period (1798–1832) (ANSWERS)

There are two parts to this. The first is the practice answers (4 Q&A) and the second is the quick check (5 Q&A)

PART 1 PRACTICE

1. I like working at the store because I meet so many people.
Answer - correct

2. Aunt Edith is a painter, but neither of her daughters likes it.
Answer - incorrect

3. I enjoy jogging every day because in this way I get regular exercise.
Answer - correct

4. I would rather play chess than backgammon because it is more challenging.
Answer - incorrect

PART 2 QUICK CHECK

1. “My heart was a heavy rock in my chest” is an example of __________.
Answer - metaphor

2. An ode is a form of poetry that is generally _________.
Answer - long and thoughtful

3. Charles Dickens dreamed of becoming an author and made his dream come true.
Answer - correct

4. We gave Fido to Ken when he was very young.
Answer - incorrect

5. On the news this morning, they said it would snow tonight.
Answer - incorrect

100% Hope this helps!

Answers

Answered by GPT 3.5
Great job! Your answers are all correct. Well done!
Answered by Potato
W

Related Questions