## To calculate the number of days between two dates, we need to subtract the starting date from the ending date.

Here's how you can calculate it:

1. Calculate the number of days in each month:

- February: 29 days (since it's a leap year)

- March: 31 days

- April: 30 days

- May: 31 days

- June: 30 days

- July: 31 days

- August: 26 days (counting up to the 26th)

2. Determine the number of days between the two dates.

- Start with the number of days from February 12 to the end of February: 29 - 12 = 17 days

- Add the number of days from March to July: 31 + 30 + 31 + 30 + 31 = 153 days

- Finally, add the number of days from August 1st to August 26th: 26 days

3. Add up the total number of days: 17 + 153 + 26 = 196 days.

Therefore, the correct answer is:

A) 196,194