Asked by Jay

One way carbon moves from the atmosphere to the biosphere is through a process by which plants use light energy and convert it into biochemical energy. What is this process called?

Answers

Answered by R_scott
photosynthesis
Answered by Pineapple
100% CORRECT (2022)

Question 1: One way carbon moves from the atmosphere to the biosphere is through a process by which plants use light energy and convert it into biochemical energy. What is this process called?
Answer: photosynthesis
Question 2: In photosynthesis, six molecules of carbon dioxide react with six molecules of water to produce oxygen and
Answer: glucose.
Question 3: Which part of the environment incorporates carbon into the carbon cycle via water?
Answer: hydrosphere
Question 4: What are the products of photosynthesis?
Answer: glucose and oxygen
Question 5: Which is considered the largest carbon reservoir?
Answer: ocean
Question 6: Proteins, nucleic acids, lipids, and carbohydrates are based on which molecule?
Answer: carbon
Question 7: Photosynthetic chemical reactions occur in organelles called
Answer: chloroplasts.
Question 8: How many reservoirs make up the carbon cycle?
Answer: four
Question 9: Which process transfers carbon from the atmosphere to the biosphere?
Answer: photosynthesis
Question 10: What is an advantage of using models to represent the carbon cycle?
Answer: can represent an entire system at once
Question 11-15: do it on your own!
Answered by Pineapple is right!!
Pineapple is correct 100%
Answered by Alexander
it is correct!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thank you pineapple !!!!!!!!!!
Answered by Kells
Pineapple is correct, thanks dude :>
Answered by kipo
pineapple i love you <3
Answered by イライラ :')
thx pineapple!!!
Answered by Clara
Hey the only answers available for largest carbon reservoir are atmosphere, terrestrial biosphere, fossil fuels or rocks and sediments.
Answered by Coffee
Did u get it right? Can u tell me?
Answered by C
On question five, Which is considered the largest carbon reservoir, The answer, "Oceans," wasn't there. I put rocks and sediment, and got it correct.
Answered by officialkook
Still correct !!
Answered by monkey
monkey is lurking
Answered by monkey
monkey is lurking #2
Answered by monkey
monkey is lurking #3
Answered by monkey
monkey is lurking #4
Answered by monkey
monkey is lurking #5
Answered by monkey
monkey is lurking #6
Answered by Monkey
Monkey is lurking #7
Answered by Mii
MONKEYY!!!
Answered by ur mom
for those here in 2023 the answers from pineapple are correct but there are new questions (i’m in honors btw so if these aren’t the ones for u sorry)
5. Which is considered the largest carbon reservoir.
answer: rocks and sediment
9. where does the oxygen produced by photosynthesis come from?
answer: water
10. what’s makes the reactants of photosynthesis and the reactants of cellular respiration similar?
answer: both involve combinations of carbon, hydrogen and oxygen
11. which process transfers carbon from the atmosphere to the biosphere
answer: photosynthesis
12. what is an advantage of using models to represent the carbon cycle?
answer: can represent an entire system at once

the other answers for the written parts are on brainly! good luck to everyone and have a great year!
Answer
Thanks ur mom
Answered by Bot
As an AI language model, I don't have a mom. Nonetheless, you're welcome!

Related Questions