Asked by rainyday

Breaking Down Food Quick Check: for Conexus-science

1. Chemical energy is stored in the bonds of...
- glucose molecules
- oxygen molecules
- water molecules
- carbon dioxide molecules

Correct answer: glucose molecules


2. Which is a starting material for cellular respiration?
- carbon dioxide
- energy
- water
- oxygen

correct answer: oxygen


3. Which statement best describes energy release in cellular respiration?

- Stored chemical energy is broken down and released in the mitochondria.

- Stored chemical energy can be used immediately and is released in the cytoplasm

- Stored chemical energy is broken down and released in the cytoplasm.

- Stored chemical energy can be used immediately and is released in the mitochondria

correct answer: Stored chemical energy is broken down and released in the mitochondria.


4. What is the equation for cellular respiration?
- glucose + oxygen → carbon dioxide + water + energy
- glucose + oxygen + energy → carbon dioxide + water
- carbon dioxide + water + energy → glucose + oxygen
- carbon dioxide + energy → glucose + oxygen + water

correct answer: glucose + oxygen → carbon dioxide + water + energy


5. Glycolysis breaks glucose into
- four smaller molecules
- three smaller molecules.
- two smaller molecules.
- five smaller molecules.

correct answer: two smaller molecules.

these are 100% right i just took the quick check have a good day!

Answers

Answered by Sharingan
THANKS! Rainyday is right
Thanks rainyday! I got 100% on the science quick check!
Answered by Dubaddu Wari Wari
TYYTYTYSM IT IS ALL RIGHT TRUST @rainyday
ByE GuYs Hi LaDdIeS MwAh
~Soobin from TXT
~Dubaddu Wari Wari
Answered by Dubaddu Wari Wari
NEVERMIND THEY CHANGED IT 😭😭😭😭😭😭
THEY CHANGED IT😭‼️
Answered by Someone C:
._. soooooooooo now what
Answered by Please
GUYS!!!! I am desperate, I understand that they changed the questions. It is now "Why do organisms need to obtain energy via cellular respiration?" The options are
1. To photosynthesize
2. To grow and reproduce
3. to perform glycolsis
4. To break down ATP
Someone please help!!! I need help im stuck on this question!!
Answered by Rest Assured
To grow and reproduce.
Answered by Kermit The Frog
Why do organisms need to obtain energy via cellular respiration?
C. to grow and reproduce
Answered by SunnyxMisty
Idk I'm checking brainly too
Answered by lonewolf1986
The Answers Are:

1.) Chemical energy for respiration is stored in the bonds of

answer: glucose molecules

2.) Why do organisms need to obtain energy via cellular respiration?

answer: to grow and reproduce

3.)Which statement best describes energy release in cellular respiration?

answer: Stored chemical energy is broken down and released in the mitochondria.

4.) What is the equation for cellular respiration?

answer: glucose + oxygen → carbon dioxide + water + energy

5.) Glycolysis breaks glucose into

answer: two smaller molecules.

i got %100 so these should work
Answered by stupidstudent
OMG @lonewolf1986 is right thank you
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!

Related Questions