help me plz, Select the sentence that correctly uses a parenthetical clause.

The magician pulled a rabbit (so white and fluffy) out of her hat.

The magician pulled a rabbit so white and fluffy -- out of her hat.

The magician pulled a rabbit--so white and fluffy out of her hat.

The magician pulled (a rabbit) so white and fluffy out of her hat.

I think it is A plz help me check my answers

Answers

Answered by DS
A is right.
thank u
Answered by School Person 100%!
1. The magician pulled a rabbit (so white and fluffy) out of her hat.
2. biased
3. No, because there are spelling errors and emotional language
4. Paraphrasing rewords and restructures an original source’s words
5. images, videos
6. supports your research
7. a research question
8. uses page numbers: Print Source. uses the date of publication: Print Source. uses paragraph numbers: website. Website – uses paragraph numbers. uses the date you found the information: website. uses the author's name Print Source. can use the name of a company as an author: Website.
9. putting information into your own words.
10. how computers are built
11. formal English.
HE IS RIGHT SCHOOL PERSON IS RIGHT THX BUD
Answered by Omg cool guy
Yes they are correct i got 100
Answered by Yes sir
The one from 2020 is not right
Answered by Non-ya
School person is right yes sir is lying!!
Answered by some connexus kid
no he is not those answers are from 2020 look
Answered by Davani!1!1!1
you know you can just check right-?
theres a check button that tells you if you got the answer wrong or right T-T
Answered by Hi
Ikr @Davani!1!1!1
Answered by hello
1. Which sentence correctly uses a parenthetical clause?
answer: The magician pulled a rabbit (so white and fluffy) out of her hat.
2. Which word describes a source that contains emotionally-charged language? answer: biased
3. Which statement about the paragraph is true?
answer: The information is not credible because of the use of emotional language.
4. Which sentence correctly describes paraphrasing
answer:
To paraphrase is to reword and restructure the information in an original
source.
5. Which media format would most appeal to a visual learner?
answer: diagram
6. Which describes an effective source?
answer: one that supports the ideas in a project
7. How do writers focus their research for a project?2
answer: by asking a question
8. Drag each item to the correct location to show which type of bibliography each item would be found.
answer: (sorry cant help on that)
9. How does interpreting information from research help authors avoid plagiarism?
answer: Information is put in an author's own words
10. Which type of visual aid would best clarify the information in a presentation about how computers are made?
answer: an animation that shows the steps to build a computer
11.
Which kind of English is commonly used in essays, speeches, and graded presentations?
answer: formal
hope it helps
Answered by hello
@hi some people dont have that
Answered by Sage
hello is right thank you
Answered by Connection
Hello was 100% correct

Related Questions