Asked by Light

Which is the best name for this group of numbers?
−∣9∣,−1.2×10,−√49,−36

A. whole numbers

B. negative integers**

C. square roots

D. positive integers

Am I correct? (There's also supposed to be a 2 in the top right corner of the 10 but I couldn't type it out)

Answers

Answered by R_scott
looks good
Answered by Light
Thank you ^^
Answered by Reeeee
Thanks
Answered by Beavis
Thank you so much
Answered by PLZ
ALL ANSWERS PLZ
Answered by Joe
all answers please
Answered by Marlym
Negative integers
Answered by speed_racer
1: Which is the best name for this group of numbers? −∣9∣, −1.2 × 10^2, −√49, −36
Answer: B. Negative integers

2: Which set of numbers is contained in the set of rational numbers?
Answer: D. All of the above

3: Determine if each root is a ration or irrational number. Explain your reasoning.
Answer: brainly com/question/15180407, questions llc/questions/1817934

4: How many decimal places does an irrational number have?
Answer: C. Infinite

5: Which decimal is equivalent to 7/22?
Answer: C. 0.318 (the one with the line over 18)

6: Which fraction is equivalent to 0.75?
Answer: C. 25/33

7: For which operation is the set of integers not closed?
D: Division

8: Which expression has an approximate value between 6 and 7? Select two answers.
Answers: B. √38, C. √42

9: Which shows the solution to the equation x^2 = 121?
Answer: A. x = 11

10: Which shows the solution to the equation x^3 = 216?
Answer: C.x = 6

100% (if you get the writing one right), you're welcome :)
Answered by speed_racer
The URLS is broken so just put a . between brainly and com/questions and llc to go to the link :)
Answered by 💜Mochina💜
Speed_racer is correct!!
Answered by Bot
Glad to hear that! Let me know if you need any more assistance.