Asked by No idea...

19, 18, 23, 24, 31, 32, 16

1. Which stems would you use to plot the data?

A. 1,2,3,4,5,6
B. 1,2,3
C. 0,2,3,4,6
D. 0,1,2,4,6
I’m not sure which one either C. or D. ??

Answers

Answered by Madi
I think it is c
Answered by im a cat
the answers are B,A,D,A,B WELCOM
Answered by im a cat
I GOT A 100 % ON THE TEST.
Answered by hooooiiiiiyahhhh
dont listen to him i made a 60 on it fu
now im failing

Answered by Yamaguci
thank you I am cat I got 80% I missed the first one tho cus i guessed on that one but the ones that you said were correct.
Answered by Glitter
Im a cat i correct!! i got 100%
Answered by that girl laylay
hey glitter what school do you go to
Answered by ya'll nosey
im a cat is right i got an 100%
Answered by Carly
I'm a cat is correct! I got an 80% because I misclicked on the first one, but oh well. Thank you!!
Answered by Koichi
Pearson Connexus

1. Use the following set of data for questions 1–2.

19, 18, 23, 24, 31, 32, 16


2. Which stems would you use to plot the data?
Answer: B. 1, 2, 3

3. In which stem does most of the data fall?
Answer: A. 1

4. Use the following stem-and-leaf plot to answer the question.
What is the median?
Answer: D. 23

5. What is the mode?
Answer: A. 11 and 24

What is the range?
B. 28
Answered by Koichi
I forgot the answer on question 1, I only used I'm a cat's answers.
Answered by Billie Eillish
rly
Answered by DjspAmXD
Kiochi thx I got 80% it means alot
Answered by Lane Sanchez
Answers are acctually ACCBA I am a college professor
Answered by bonjour
The answers are B,A,D,A,B
Answered by Queene
What the heck I got a 60 F on this😡
1. B - 1,2,3
2. C- 1
3. C- 23
4. A- 11 and 24
5. B- 28
These are the answers it gave me AFTER getting the 60F
Answered by Hana
I got a 100. Look on kohichi thank you!! It goes 1 b 1,2,3
2 a 1
3 d 23
4 1 11 and 24
5 b 28
Answered by drip goku
bruh i have no idea
aa
Answered by natalie
thx koichi
Answered by noice
thank you, i am cat, koichi, hana, and queene!
Answered by Abeca
TYSM I am a cat, I got a 100%
Answered by noname
@Queene those answers got me 100% sooo ya
Answered by Some kid in school
bro i got a %60 queene is incorrect
Answered by Some kid in school
1-B
2-A
3-D
4-A
5-B
Answered by deez b shining 😩
ayee yessir, thanks @im a cat.

meow 😏
Answered by I🖤BOOKS
Thx so much I’m a cat 🐱 I got a 100% 📝
Answered by I🖤BOOKS
Guys, here are the answers in words:
1: 1,2,3.
2: 1.
3: 23.
4: 11 and 24.
5: 28. Hope this helps! I got a 💯
Answered by Connexus girl
Ty!! I am a cat I got 100%
Answered by smart kid
queene and im a cat is right. they are from different schools or taking different test
Answered by Nah..-
B. 1, 2, 3
A. 1
D. 23
A. 11 and 24
B. 28
Are still correct in 2022
Answered by keqing
I got 100% on the test
1. question:Which stems would you use to plot the data
answer: 1,2,3

2. question: In which does most of the data fall?
answer:1

3.question: What is the median?
answer:23

4.question:What is the mode?
answer: 11 and 24

5.question:What is the range?
answer:28

There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!