Asked by saraya

1.write the fraction 8/9 as a percent.Round to the nearest hundredth percent if necessary.
A. 88.89%
B. 1.13%
C. 44.44%
D. 66.67%

2. write the decimal 0.237 as a percentage.
A. 0.237%
B. 2.37%
C. 23.7%
D. 237%

3. A survey at your school found that 792 in 1220 students have a cell phone in school.what percent of the students in school has a cell phone?Round to the nearest hundredth percent if necessary.
A. 6.48%
B. 54.04%
C. 64.92%
D. 79.20%

4. write the percent 96.55% as a decimal.
A. 9655
B. 965.5
C. 0.9655
D. 9.655

5. Eryn and 7 of her friends go out to lunch.The total bill comes to 143.35 they decide to leave a 15% tip.Each person will contribute an equal amount to total the tip. Estimate what each person should pay.
A. 2.70
B. 3.10
C. 18.00
D. 26.00

Answers

Answered by Reiny
Looking all over for your choices so I can check them, couldn't find them.
You didn't expect that somebody would just give you the answers,
did you ?
Answered by A Dumb Person
Uh yea...He/she did....thats why he/she posted them....



geez
Answered by A Dumb Person
Simple Interest Quiz Part One

1. Write 8/9 as percent… (1 point) Answer: 88.89%

2. Write decimal 0.041 as percent… (1 point) Answer: 4.1%

3. A study in your town found that 54 in 1, 762 people… (1 point) Answer: 3.06%

4. Write percent 23.44% as decimal… (1 point) Answer: 0.2344

5. Carrie and her nine friends go… Total bill is $191.10… 15% tips… What should each person contribute…? (1 point) Answer: $2.85

6. Use proportion to solve problem… 34% of 83… (1 point) Answer: x/83 = 34/100 ; 28.22

7. 39 is what percent of 156? (1 point) Answer: x/100 = 39/156 ; 25%

8. According to scores on the last math test, 80%, or 20%, of the students got an A… Find the total amount of students… (1 point) Answer: 20/x = 80/100 ; 25 students

9. During basketball season. Diane… (1 point) Answer: 75 shots ; 15.1%

10. What percent of 40 is 24? (1 point) Answer: 24= p x 40 ; 60%

11. The sales tax rate is 74% (1 point) Answer: $6.88; $99.88

12. Jaime is a salesperson… (1 point) Answer: $1,900

13. In 2000, the population of Arlington Middle school was… (1 point) Answer: 38.7% increase

14. The owner of an electronics store received… (1 point) Answer: 56%

15. In Store A, a book that regularly sells for… (1 point) Answer: Store B; Store A’s sale price is $21.24, and Store B’s sale price is $20.99.

16. Find the final balance in an account with $730 invested at 3% annual simple interest for four years (1 point) Answer: $817.60

You’re Welcome. Remember the quiz test can change so that’s why I put the question and the answers not just the letters. Have a nice night or day and I hope you pass with flying colors.

“The darkest nights produce the brightest stars”- Bumble/Weight Watchers
Just a word of encouragement… =)
Answered by A Dumb Person
I meant Applications of percent Unit Test Part One
not simple interest quiz
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!

Related Questions