Asked by Colton mills

I need help on lesson 3 assessment Unit 8 middle school digital art and design how to look at an evaluate art number one example of a impressionist shows number to when creating a city scene in a graphic artist would most likely begin with which of the following number 3 a Critic could appreciate all of the following about a piece of art that he or she does not really like it cept for there is very little planning involved in being an artist five it is important not to touch the art because six there is an adequate when viewing art in order to 7 impressionist we're we're different from previous artist because of the function of measured in the work of art 9 which of the following is true about Vincent van Gogh 10 all the following are part of the description except at 11 a Critic impression discuss which of the following 12 the purpose13 critics use which of the following to judge R14 a Critic could never say whether or not the part is up healing 15 critics are always right when they judge art

Answers

Answered by Writeacher
Jiskha has no graphic design expert. Sorry.
Answered by Shark
I'm taking this test, I'll get the answers up soon
Answered by Celebrimbor
And they still are not up yet after three months
Answered by HELP
FRICK
Answered by minecraft pro
bruh someone post them this is all i need to finish the year
Answered by HI
PLease Someone Answer!!!!!
Answered by Who is misss sue
Omg seriously
No one knows you have all taken the test
Answered by xxMean_girlXX
just did the test and got a 100%
1B
2C
3A
4B
5B
6D
7A
8C
9C
10A
11A
12C
13B
14C
15B
Plz enjoy
Answered by babby shark boy
Thx xxMean_girlxx i got a 100.
Answered by RosieRainbowb
that is not correct for lesson 3 unit 8 the first 2 questions are true or false
It's accutally a quiz on connections academy, but thank you, xxmean_girlxx, ur not so mean after all.
Answered by RosieRainbowb
1. False
2. True
3. A
4. D
5. False
6. False
7. B
8. False
9. A
10. C
11. C
12. A
13. True
14. D
15. D

These are the correct answers for connexus unit 8 lesson 3
Answered by xxGirl in connexusXX
Guys I really need help on digital art and design lesson 3 unit 7 quiz I’m so lost do you guys know the answers-?😭
Answered by Trust me
1.A
2.True
3.B
4.D
5.D
6.A
7.A
8.False
9.A
10.B
11.True
12.A
13.B
14.A
15.D
The other people are wrong trust meeeee
Connexus lesson 3 unit 3 Assessment Unit Eight
trust me is wrong!
Answered by ouch
TRUST ME WHYYY
Answered by ouch
IM GETTING YELLED AT
Answered by Uh

I have 50 questions
Answered by Girl in Connexus
Same @uh we need the 50 answers it’s 2021
Answered by kai
PLS SOMEONE FIND THE ANSWERS FOR LESSON 3 UNIT 3
Answered by OogaBooga
1.A
2.D
3.B
4.D
5.D
6.C
7.D
8.A
9.D
10.B
11.B
12.A
13.A
14.A
15.A
Answered by O
You guys are fooling
Answered by a salesman
we need words not letters not numbers WORDS
Answered by what
hi guys
Answered by amswers???
no one has answers??
Just did the Quiz for 7TH GRADE CONNEXUS MIDDLE SCHOOL DIGITAL ART UNIT 8 LESSON 3 and here are the answers; these are double checked have a good day guys :)

1. A brief conversation with an artist at a gallery is best because
Answer : A; The artist needs to talk to many other people.

2. It is important not to touch the art because
Answer : A; It can damage the art.

3. The principles of art are considered in which stage of critique?
Answer : A; Analysis.

4. The function is measured if the work of art
Answer : C; Should serve a practical purpose.

5. When creating art, attention to detail is important because
Answer : B; Mistakes or flaws can distract the audience.

6. All of the following can make a work of art great EXPECT
Answer : A; Copying other artists.

7. Where would one expect to find this mural?
Answer : C; A child's playroom.

8. The example of the Impressionists shows
Answer : A; How artists use new techniques.

9. The example of 3D printing shows that
Answer : D; Technology will allow for new ways to make art.

10. The technical aspect of art is
Answer : B; How it is put together.

11. What is the purpose of the standard for judging art?
Answer : C; To make sure that all the critics are looking at the same qualities.

12. Artists generally know what critics will be looking for in their work.
Answer : True.

13. A work of art will likely be revised several times.
Answer : True.

14. All of the following are part of a description EXPECT
Answer : B; Who artists influence with their work.

15. There is etiquette when viewing art in order to
Answer : A; Allow all viewers to enjoy the art.

JUST SO EVERYONE KNOWS, THIS IS FOR CONNEXUS 7TH GRADE DIGITAL ART QUIZ UNIT 8 LESSON 3 good night everyone :)
Answered by girl
i don't know who to believe anymore
Answered by 1200
Ok it's
A
True
A
D
True
False
A
D
D
B
C
D
B
D
A
Answered by smart kid
your all wrong and sadly i dont have the answers.
Answered by taliah
bro who ever do connection academy and is in the 7th add me on !g , i have 15 questions . and need the answers ..
Answered by yourlocalnimrod
oh.
Answered by girl
14. Which of the following is true of Vincent Van Gogh? (1 point)
He was a wealthy artist.
Very few people study his work today.
He chose very traditional methods of painting.
His work was very unpopular when he was alive
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!

Related Questions