Asked by Jared

Can you check the following?

Past Perfect Tense
1. My teacher __ us three chapters, but I only finished one of them. (assign)

answer:had assigned

2. Before their fossils __, we knew nothing about dinosaurs. (discover)

answer:had been discovered

3. The team celebrated because they __ the state championship. (win)

answer:had won

4. The judge __ Jordan's entry before reading through it. (reject)

answer:had rejected

Future Perfect tense
5. By the time the press arrives, the mayor __ his speech. (memorize)

answer:will have memorized

6. Andre __ three cars by this afternoon. (sell)

answer:will have sold

7. By the time I get home, I __ your phone number (forget)

ansewr:will have forgotten

8. After seeing the movie, you __ your mind about the war (change).

answer:will have changed

Present Perfect tense
9. I __ a cash register before. (use)

answer: have used

10. Alexis __ for school already. (leave)

answer:has left

11. The manager __ to her group about the new charges. (speak

answer:has spoken

12. This town __ ever since the steel mill opened. (grow)

answer:has grown

Answers

Answered by Writeacher
All are correct.
Answered by Anonymous
so you go around treating other people like crap for needing help but then you help someone else cheat because you are helping her do a test which I am pretty sure she is supposed to do herself I ask for help because my mom is going through a hard time and you try to threaten the people trying to help someone in need you are a hypocrite .

Related Questions