Asked by ciara

which of the following assessment types has the greatest effect on your overall grade

Answers

Answered by Ms. Sue
Depends upon how the teacher sets up the grading system.
Answered by ciara
the answers were A. DISCUSSION B. QUIZ C.QUICK CHECK D. TEST
Answered by Ms. Sue
I've known of classes that gave no tests, but students were judged solely on a research paper.

As a middle school teacher, I weighted tests, homework, quizzes, and projects to evaluate students.

What does your teacher do?

Answered by Anonymous
1.D
2.C
3.C
4.A
Answered by Kandi
Is that correct? Did you receive a 100%?
Answered by zabrina
@kandi

D
C
C
A


Anonymous is correct 100% just took it
Answered by Toast
D, C, A, A
Answered by hi
Which of the following situations best describes a student engaged in active learning
Answered by live
1.D
2.C
3.A
4.A

connexus academy 2018 Lesson 2 unit 1

other guys gave me 3/4
Answered by Wooshiewoo
I just did the test, and i got a 100% using live's answers, thanks :) Btw, if you get a bad grade on one of these people's questions, then you are probably on a different assignment, i learned that the hard way :) lol Hoped i helped you all out :) -Wooshiewoo
Answered by RSK-EE
DCCA is for connexus
it was DCAA for connections academy... i got a 3/4
11th grade Geometry
D
C
B
D
Answered by mp3
DCAA
THIS HOW I GOT 100% THANKS GUYS U HELP ME ONCE AGAIN :)
Answered by Hal
1. D
2. C
3. A
4. A

100
Answered by Anonymous
1:d
2:c
3:a
4:a
Trust me I don’t lie
Answered by Anonymous
Ty hal
Answered by Anonymous
its DCCA, I just got it wrong by using DCAA
Answered by Sakura Takahashi
Thanks ya'll ;D
Answered by unreal
DCCA IS WRONG DCAA IS RIGHT I JUST DID IT THE ANONYMOUS THAT SAID DCCA IS NOT THE REAL ANONYMOUS
Answered by Anonymous
its dcca i did dcaa and i got 3/4
Answered by toast
11th grade GeometryA lesson 2
1. (D) test
2. (C) quick check
3. (B) power geometry
4. (D) moves on to the next unit and hopes to do better
Answered by lun
1.D
2.C
3.C
4.A
Answered by Kacy
DCAA if you are taking "6 - Quick Check: Resources For Success" on connexus.
Answered by Seeker
For the Topic:
-------------------------------------------------------------
Lesson 2: Resources for Success
Essential Algebra Readiness (Pre-Algebra) A
Unit 1: Focus on Success In Algebra Readiness
--------------------------------------------------------------
The Answers for the Quick Check is:
--------------------------------------------------
1. Which of the following assessment types has the greatest effect on your overall grade? (1 point)
Answer: D) Test
2. Which of the following assessment types has the least effect on your overall grade? (1 point)
Answer: C) Quick Check
3. Which resource provides an opportunity to evaluate your readiness for a major assessment? (1 point)
Answer: A) Reflection
4. Which resource lets you know what concepts you have mastered in a lesson and gives your teacher feedback about your progress? (1 point)
Answer: A) Online Practice
------------------------------------
Once You Submit The Quick Check, It Will Say The Following:

Responses saved. The final score is 4/4 (100%).

(Remember, This Is For The Grade 8 of Semester A 2019 Assignment. It may appear different to other users).

Greet yourselves a good day!

- Seeker
Answered by uwu
D
C
B
D
(that's what is is for me. I used tests answers and got a 50%)
Answered by Worthless</3
1. D
2. C
3. A
4. A
Not gon say trust me but... its real, no lies, not face. (NO CLICKBAIT)
100%
Answered by i like blue
worthlees</3 is correct
Answered by bloodmoon
1. which of the following assessment types has the greatest effect on your overall grade?
a)discussion
b)quiz
c)quick test
d)test
answer is test

2)which of the following assessment types has the least effect on your overall grade?
a) portfolio
b)quiz
c)quick check
d)test
answer is quick check

3)which resource provides instruction an practice related to the context in the online textbook?
a)TI-Nspire tm
b)sample work
c)Power algebra
d)Teachlet tutorial
the answer is Power algebra or Teachlet tutorials either one will work because they are both the right answer :3


4)which of the following features of the online textbook will allow you to receive extra credit instruction on a topic?
a)Companion Workbook
b)Visual Glossary
c)Practice and problem solving workbook
d) homework video tutorial
answer is Companion Workbook or homework video tutorial you can pick any of them because there both the right answer :3

Answered by Yeet
If ur taking this in 2019 it’s
D
C
A
A
Answered by Burt Macklin FBI
I took the test for 9th Grade and got a 75%
1.-D- Test
2.-C- Quick Check
3.-C- PowerAlgebra
4.-A- Companion Workbook
This will get 9th Graders 100%. I don’t like giving out answers but I don’t like people giving out the wrong answers on purpose because you are just making others fail and that’s not right.
Answered by puppy chow
hia puppy chow here!
took connections academy quick check ! 2019!
1. d
2.c
3.a
4.a
this gave me 100 percent right , if u got it wrong then check again
you might be in a different online school
hope i helped !
Answered by melly
1.-D- Test
2.-C- Quick Check
3.-C- PowerAlgebra
4.-A- Companion Workbook
your welcome
Answered by jeff
1 d
2 c
3 a
Answered by christina822
The answers are
TEST
QUICK CHECK
TEACHLET TUTORIAL
Answered by Oop sksksk
If ur doing Algebra B in 2020 for connections academy Houston
the answers are:


1.D (Test)

2.C (quiz check)

3.A (Teachlet tutorial)

4. *Smart goals writing portion*

Answered by Anonymous
Thank you "live"
Answered by Kakashi Hatake
it is dcaa trust me if you pick anything else it would not be a epic gamer moment
Answered by The Weirdo
If you look 'seeker' is showing the answers for 8th graders the correct answer is 1)d 2)c 3)a 4)a
Answered by Anonymous
D C A A

For connections students
Answered by BTSFAN UwU
Aye, bloodmoon, You got me an A thanks :>
Answered by uwu
Does anyone know the answers to Physical Science A -321101CH Unit 1 Matter Lesson 8 Matter Unit review if so that would be great if you could post them!
uwu
Answered by This is right
It’s DCCA promise trust meeeeeeeeeeeeeeeee
Answered by A Glader in Group A
Alright guys, for 8th grade CA Connections Academy, the answers are
1) D- Test
2) C- Quick Check
3) Both C-Power Algebra, and D- Teachlet Tutorials are correct, so just take your pick
4) A- Companion Workbook
Answered by smile more
the answers for connexes are dcaa
Answered by k
Stop saying DCCA ths wrong!!
Answered by hgjggjgj
D C A A is the correct won for this year
Answered by Umm
Yall it's 2021 now
Answered by Kgirl633_2006
I'm so confused... I got a 75% using DCAA and I'm using pearson
Answered by just got 100
the answer for Lesson 1: Resources for Success is

1. D (test)
2. C (quick check)
3. A (Teachlet tutorial)
4. type in a smart goal for example (by the end of the semester, get an A on all grades)
Answered by Anonymous
d c a d
2021 answers
Answered by Toxic
D.
C.
A.
A.

Is for Connexus Students
D.
C.
C.
A.

May be for a different school
Answered by k <3
seeker is correct!! thank u <33
Answered by Just trying to pass
1. Which of the following assessment types has the greatest effect on your overall grade
Answer- D test
2. Which of the following assessment types has the least effect on your overall grade
Answer- C quick check
3. Which resource provides instruction and practice related to the content in the online textbook
Answer- B Power geometry
4. A student receives an unsatisfactory grade on a test for which he thought he was prepared
Answer- D moves on the next unit and hopes to do better

2021 resources for success
This are the right answers. If you use them your welcome for taking time to write it out and if you don’t that’s on you.
Answered by lazy but correct
my answers were
D
C
D
A
Answered by yo
D
C
C/D (both are correct)
A/D
Answered by face
D
C
C
A
Is correct just got a 75 for using d c a a
Answered by FIREDRAGON
IT WAS DCAA UGHHHH
Answered by stan nct127
Resources for success ANSWERS

D. test C. quick check A. teachlet tutorial
then write your goals like idk write better notes or learn how to do something you didn't know before
Answered by Bruh
1. Test
2. Quick check
3. Power geometry
4. Moves on to the next unit and hopes to do better
Answered by HAHA
JISKHA BANNED ME AND IM BACK MWAAHAHAHAH-
sorry Jiskha 🥺🥺
Answered by thanks u
Seeker is 100% correct
Answered by Anonymous
Its
1d
2c
3a
4a✌️❤️‍🔥
Answered by hI sIsTeRs
D,C,A,A. Just did it, and got 4/4.
Answered by uwu
No, actually it's:
1. D, Test
2. C, Quick Check
3. C, PowerAlgebra
4. A, Visual Glossary

Don't trust, @hI sIsTeRs
This is 100% as of 8/12/2022
Answered by mamajoe
So ima make it nice and simple for all you peeps
Connexus 2022-2023 School Year

Which of the following assesment types has the greatest effect on your overall grade.

Discussion (NO)
Quiz (NO)
Quick Check (NO)
Test (YES)
Simple

Next Which of the following assessment types has the least effect on grade.

PortFolio? (NO)
quiz (NO)
Quick Check (YES)
Test (NO)
Which resource provides an opprotunity to evaluate your..

Reflection (YES)
Teachlet (NO)
Illustrated Glossary (NO)
Vurtural Geoboard (NO)

Too lazy to type all the rest with detail here you go

number four Which Recource lets you know what concepts..
Online practice (YES)


Have good day dont say im wrong cuz im not if you dont got the same thing its one of two things, One they changed it, Two you dont even go to connexus or anything similar dont cry about me being wrong
Answered by Random Anonymous User
Ty mamajoe
Answered by somebody
okay listen yall im no liar ima use the DCAA answers and just so you know im from Pearson/ connections academy im going to take the test ill be back
Answered by somebody
okay im back and i got a 100% so if you dont belive me sucks for you if you do hope you have a wonerful day and hope this helps

PEACE OUT YALL😀

Answered by no name
toast's answers were 100% accurate

this is their response:
11th grade GeometryA lesson 2
1. (D) test
2. (C) quick check
3. (B) power geometry
4. (D) moves on to the next unit and hopes to do better
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!

Related Questions