Question

1.Write 4x4x4x4x4 as a power of 4.

Answer: 4^5

2. Evaluate. 72 divide 8-9 divide 3

Answer: 0

3. Give the place value for the indicated digit 8 in the number 138,350

Answer: Thousands

4. Fencing a rectangular field that measures 37 ft by 27 ft How much fence should i buy?

Answer: 128 ft

5. Using the numbers 1 and 3 show another way of writing 1/3

answer: 1 divide 3

6. divide 4 1/5 by 3 1/7 write the reult in simplest form

answer: 1 37/110

7. which of the numbers are composite?
23, 28, 33, and 47

answer: 28 and 33

8. greatest common factor of 18, 30, and 45

answer: 3

9. Divid $44,832 Divide $3,736/month, be sure to attach the proper units

answer:
12 months

10. 43 half gallon of milk in his store what is the amount of milk as a mixed number of gallons?

answer: 21 1/2 gal

11. Find the reciprocal of 2 1/3

answer: 3/7

12. list the factors of the number 14

answer 1, 2, 7, 14

Correct.

Answers

What is 10 to the power of 4?
One kilometer is equal to 1,000 meters. What fractional part of a kilometer is 700 meters? Simplify your result.

Related Questions