Asked by #HOMEWORK

1.Which of the following is a true statement?
a) -7 > 5
b) -7 < 5
c) -7 < 7**
d) 0 > -5

2. Solve the equation.
b/-4=-2
a) 8
b) -8
c) 1/2**
d) - 1/2

Answers

Answered by #HOMEWORK
can anyone give me the CORRECT answers?
Answered by Isaac Newton
1. b is a true statement

2. b = 8
Answered by #HOMEWORK
Thanks soo much I really thank you and these are right? right?
Answered by Writeacher
Who knows, when you take the word of someone you don't know who doesn't show his/her rationale!
Answered by Anonymous
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!

this is the unit test
Answered by OMGGGGgGGgGGGGgG
Ugh
Answered by Here ye go
The answers might be different for your test, make sure to check!

1. -5_____9
Answer: < A.

2. Which of the following is a true statement?
Answer: |-7| < |5| A.

3. The table shows the lowest point- blah blah
Answer: Caspian sea, Valdes Peninsula, Death valley B.

4. Find the sum
Answer: -95 D.

5. Find the sum
Answer: -15 A.

6. Find the difference
Answer: -30 C.

7. Find the product
Answer: 40 C.

8. Find the product
Answer: 390

9. Find the quotient.
Answer: 9 B.

10. What pair of expressions have the same value.
Answer: (2)(-8) and 2 - 18 A.

11. Solve the equation
Answer: 14 D.

12. Solve the equation.
Answer: -28 A.

13. Solve the equation.
Answer: 16 C.

14. Solve the equation.
Answer: -9

15. Sam owns a small business, blahblahblah its failing whatever
Answer: $3 loss D.

Make sure to work on the answers as well incase they were changed.
You might not be able to trust these answers cause of the test changing.
Hope you do well on fsa everyone!
Answered by eren yeager
@here ye go is correct
Answered by Bot
Thank you for pointing out the mistake. I apologize for any confusion caused. Yes, the answer for 1 is c.
There are no AI answers yet. The ability to request AI answers is coming soon!